TERAPIJA Z AEROSOLI

Terapija z aerosoli vključuje dovajanje zdravil, ki se z namenom zdravljenja različnih obolenj razpršijo neposredno v dihalne poti. To je že dolgo cenjena, učinkovita in naravna metoda: spontano vdihavanje razpršenega zdravila nima stranskih učinkov in potrjeno prinaša blagodejne učinke. 

Area Terapeutica

Zakaj izbrati terapijo z aerosoli?
 

Gre za ciljno usmerjeno obliko terapije, ki zdravilu omogoča neposreden dostop do dihalnih poti, kar omejuje možnost, da bi zdravilo prišlo do drugih organov.
 

Responsive Image

Naše rešitve

Nudimo storitve za terapijo kroničnih bolezni, kot so cistična fibroza in pljučna hipertenzija, ter za terapijo različnih vnetij, ki prizadenejo dihalne poti.
Za doseganje učinkovitih rezultatov z aerosolno terapijo moramo uporabljati le aerosolne naprave najvišje kakovosti. Prav zato v podjetju Vivisol ponujamo profesionalne nebulizatorje, ki ustrezajo visokim standardom. Odlikuje jih inovativni sistem za nadzor mikronizacije, ki omogoča, da najmanjši delci zdravila prodrejo v najgloblja mesta vnetja v dihalnih poteh - v bronhiole in pljučne alveole, s čimer se poveča učinkovitost zdravila.

Nudimo vrsto storitev, od namestitve naprav v domovih bolnikov do poučevanja bolnikov o uporabi naprav. Poskrbimo tudi za dostavo dodatkov za enkratno uporabo in nudimo storitev vzdrževanja.