TEHNIČNA PODPORA PRI DIAGNOSTIKI

Vivisol zdravstvenemu osebju nudi celotno paleto opreme za diagnostiko motenj dihanja med spanjem, od najpreprostejših naprav za spremljanje srčno-dihalnih funkcij do naprednih integriranih sistemov za polisomnografijo, ki jih uporabljajo v laboratorijih za raziskave spanja.


Dokazano je, da pacientovo počutje vpliva na rezultate preizkusa s polisomnografom. Za pravilen rezultat mora biti pacient med testiranjem sproščen. Pri Vivisol-u smo zato z namenom pridobitve natančnih rezultatov kakovosti in analize spanja, s specifično priučenim in usposobljenim osebjem, uvedli polisomnografijo na domu.

VIVIDREAM - STORITEV, O KATERI STE VEDNO SANJALI

Na zaprosilo zdravnika, Vivisol pacientu na dom pošlje strokovnjaka, ki nanj namesti potrebno merilno opremo. Čez noč bo poligraf posnel in na spominsko kartico zabeležil vse podatke, ki jih zdravnik potrebuje za postavitev diagnoze. Vivisol-ov tehnik naslednje jutro prevzame spominsko kartico z zapisanimi podatki in jo dostavi bolnišničnemu osebju. Bolnišnično osebje opravi analizo podatkov in pacientu predpiše najprimernejšo terapijo.

Storitev Vividream vsem vpletenim prinaša številne prednosti. Prednost za medicinsko osebje je, da pacientovo stanje lahko spremljajo brez hospitalizacije in skrbi za tehnične vidike, ki so povezani z opazovanjem. Dosežena je večja izkoriščenost zdravnikove strokovnosti in njegovega časa. Opazovanje v domačem okolju prinaša zanesljivejše in bolj realne rezultate, pacient pa je bolj zadovoljen - med diagnosticiranjem je lahko doma, v miru in zasebnosti družinskega okolja.

Preberite več