NEGO PRINAŠAMO V VAŠ DOM


Naš cilj je oskrba bolnikov z najboljšo možno storitvijo in sicer v skladu z njihovimi zdravstvenimi zahtevami ter najnovejšimi razvojnimi dosežki mednarodnega zdravstva. Vsak dan ustvarjamo prilagojene zdravstvene programe, ki obsegajo vse, od informacij pa do diagnostike, terapije in spremljanja. Zahvaljujoč našim storitvam lahko bolnikom nudimo celovito oskrbo na domu.


Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1986, danes pa smo ena največjih evropskih skupin za oskrbo na domu. Specializirani smo za oskrbo z medicinskimi pripomočki na segmentu respiratorne terapije, predvsem pri terapiji s kisikom, mehanski ventilaciji, diagnostiki in terapiji za paciente z obstruktivno prekinitvijo dihanja med spanjem, nudi pa tudi storitve na področju umetnega hranjenja, medicinske pomoči na daljavo, zdravstvene oskrbe, ter terapije pri kožnih razjedah.

Preberite več

2.000 

specializiranih tehnikov

več kot 52 milijonov

prevoženih kilometrov tekom nudenja oskrbe na domu

35

let izkušenj

Immagine Desktop
Immagine Mobile

NAŠE POSLANSTVO

 

Nenehno stremimo k novim razvojnim ciljem in nadgrajujemo naše rešitve, da lahko bolnikom ponudimo le najboljše storitve.

 

Naše poslanstvo je zagotoviti kar najbolj učinkovito in vključujočo nego nadomu, ki bo bolnikom omogočila zdravljenje v domačem okolju, kjer so
obkroženi s prijatelji in družinskimi člani, tako pa lahko kljub svoji bolezni uživajo čim bolj polno in udobno življenje.

Bolniki predstavljajo osrednjo točko, v katero podjetje usmerja vsa svoja prizadevanja. Kakovost storitev in varnost sta pri našem modelu razvoja
ključnega pomena.

 

Preberite več o naši dejavnosti po vsem svetu.

Responsive Image
Responsive Image