STOJIMO VAM OB STRANI

Nudimo izdelke in tehnologije, ki nudijo podporo državnim zdravstvenim službam. Ponujamo rešitve za oskrbo bolnikov na domu, in sicer z uporabo modela, ki je glede na povečanje kroničnih bolezni trajnosten.


Nenehno vlagamo v raziskave in razvoj za izboljšanje naših izdelkov. Delamo s strastjo in strokovnostjo, pri tem pa sodelujemo z usposobljenimi in specializiranimi strokovnjaki.


Preberite več

NAŠ TRAJNOSTNI MODEL

Zaradi porasta v pojavnosti kroničnih bolezni in vse večje potrebe po prenosu zdravljenja iz bolnišnice na lokalna območja morajo zdravstveni organi sprejemati nove organizacijske modele za zmanjšanje količine odpadkov in zagotavljanje ustrezne oskrbe za bolnike. V podjetju Vivisol zagotavljamo oskrbo bolnikov z modelom terapije, ki je trajnosten za državne zdravstvene službe. Zato naši projekti raziskav in razvoja novih in konsolidiranih izdelkov upoštevajo naslednje dejavnike:

Preberite več

                               SODELOVANJE S                                       PROIZVAJALCI MEDICINSKE OPREME

Položaj enega vodilnih ponudnikov oskrbe na domu nam omogoča sodelovanje z različnimi prozvajalci medicinske opreme.

Responsive Image

POGODBENI DOBAVITELJ ZZZS

Vivisol zagotavlja medicinsko-tehnične pripomočke iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja. Podlaga za izdajo pripomočka je naročilnica, ki jo predpiše zdravnik. S pripomočkom pacienta oskrbimo na domu, lahko pa ga prevzame tudi osebno na našem izdajnem mestu.
Responsive Image